На Львівщині вперше відбувся чемпіонат Повітряних сил ЗСУ з біатлону

П'ятниця, 1 лютого 2019, 15:53
На базі одного із зенітно-ракетних підрозділів Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних сил України в передгір’ї Карпат на Львівщині вперше пройшов чемпіонат із зимового військового біатлону.
На Львівщині вперше відбувся чемпіонат Повітряних сил ЗСУ з біатлону

Про це повідомляє львівський регіональний медіа-центр Міноборони.

На старт зареєструвалися чотири команди у складі п’яти осіб у кожній, серед яких одна жінка-військовослужбовець. Учасники змагань мали подолати дистанцію у 5 км і тричі здійснити стрільбу з автомата Калашникова по мішенях з положення стоячи, з коліна та лежачі.

За результатами першості перше місце серед жінок виборола старший солдат Іванна Бахарєва із Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна ПвК «Захід». Серед чоловіків найкращим став капітан Віктор Романюк з ЦУО ПвК «Центр». У командному заліку перше місце посіла збірна команда ПвК «Центр», срібло вибороли представники ПвК «Захід» і бронза за командою ПвК «Схід».

 

За словами начальника служби фізичної підготовки і спорту командування Повітряних сил ЗС України, полковника Володимир Білухи, наступного разу в чемпіонаті візьмуть участь спортсмени зі всіх військових частин Повітряних сил.

comments powered by HyperComments