Львівські курсанти стали чемпіонами ЗСУ з військового біатлону

Вівторок, 29 січня 2019, 14:02
Курсанти Національної академії сухопутних військ здобули перемогу на першості ЗСУ з військового біатлону.
Львівські курсанти стали чемпіонами ЗСУ з військового біатлону

Про це повідомили в прес-службі Львівської облради.

«У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України завершився ІІ чемпіонат Сухопутних військ ЗС України із зимового військового біатлону серед вищих військових навчальних закладів, оперативних командувань, навчальних центрів та військових частин безпосереднього підпорядкування. У змаганнях взяли участь понад 120 військовослужбовців, які змагалися в індивідуальній гонці по чотири військовослужбовці від команди та у змішаній естафеті (чоловіки/жінки)», - йдеться в повідомленні.

Військові спортсмени долали дистанцію 5000 м зі стрільбою з автомата Калашникова по мішенях з положення стоячи, з коліна та лежачи. За підсумками змагань, у загальнокомандному заліку серед вищих військових навчальних закладів, оперативних командувань, навчальних центрів, перше місце посіла команда Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Львівські курсанти святкували також перемогу в змішаній естафеті. Зокрема, у цьому виді найшвидшими та найвлучнішими були курсанти Тетяна Самотей та Андрій Шклярук. А в індивідуальній гонці рівних не було курсанту Національної академії Олександру Єрмоленку», –додали в прес-службі.

 

comments powered by HyperComments