На Львівщині відзначили спортсменів-параолімпійців

Четвер, 10 січня 2019, 14:10
На Львівщині відзначили спортсменів-параолімпійців.
На Львівщині відзначили спортсменів-параолімпійців

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

8 січня відбулась зустріч заступника голови Львівської облдержадміністрації Романа Филипіва із провідними спортсменами з інвалідністю Львівщини за участю членів паралімпійської збірної команди України та Збірної команди України: Наталії Морквич, Андрія Демчука, Антона Дацко, Віктора Дідуха, Орисі Ільчиної, Романа Павлика, Владислава Колпакова, Івана Фідика, Софо Беруашвілі та Мар’яна Квасниці.

"Спортсмени, мабуть, одні з тих, хто найбільше доклався до того, щоб імідж України укріпився у світі. Зараз до цієї справи долучились наші військові. Ви гідні поваги і пошани, адже зуміли не здатися, не скласти рук та знайти нові способи боротьби. Для цього потрібно мати сильну волю, наполегливість, талант. Треба усім брати приклад з людей, які долаючи різні перепони, рухаються вперед та гідно представляють Львівщину на турнірах, де повсякчас здіймається наш прапор" – заявив Роман Филипів.

Окрім того, за високі спортивні досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, підняття престижу України на міжнародній арені вісімнадцятьом представникам галузі оголосили подяку голови облдержадміністрації та вручили подарунки.

 

comments powered by HyperComments