Школа активістів – це вклад у майбутнє держави, тому що у ній молодь навчають бути відповідальними громадянами, - Сергій Соловей

Субота, 22 грудня 2018, 18:00
На теренах західної України розпочав роботу освітній дивізіон, який включає в себе Школу активістів та Школу молодших командирів.
Школа активістів – це вклад у майбутнє держави, тому що у ній молодь навчають бути відповідальними громадянами, - Сергій Соловей

Про це у коментарі «Справжній варті» розповів командир освітнього дивізіону Нацкорпусу «Захід», учасник бойових дій Сергій Соловей.

Основне завдання, яке ставлять перед собою організатори – виховання молодого покоління, яке зможе змінити країну, працюючи на всіх рівнях. Тому тут вчать історію, приділяють велику увагу ідеологічному аспекту. А також виховують у молодих людях дисципліну, витривалість, готують фізично і психологічно, вчать надавати першу медичну допомогу.

Навчання у школі можуть пройти молоді люди з 7 областей – Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Чернівецької. Курс триває 5 повних днів у Сколівському районі. По завершенню кожен учасник отримує сертифікат.  

«В них в 7-й ранку підйом, у 23-й відбій. Молодь проходить фізичне, тактичне, інтелектуальне та політичне навчання. Також ходимо в гірські походи та тренуємо витривалість. Переконані, що тільки постійна робота з молодими кадрами зможе дати результат, тому що політики старої закалки себе вже показали. Ми стараємося навчити молодих людей бути відповідальними громадянами», - розповідає Сергій Соловей.

Він також додає, у школі окрім командира працюють ще 4 сержанти та 6 лекторів – кандидати та доктори історичних наук.

Нагадаємо, перший випуск Школи активістів Нацкорпусу «Захід» пройшов минулого тижня.

 

 

 

  

 

 

comments powered by HyperComments