У Бориславі відкриють пам’ятник Героям Небесної Сотні

Вівторок, 26 червня 2018, 12:34
Цього тижня у Бориславі відкриють пам’ятник Героям Небесної Сотні.
У Бориславі відкриють пам’ятник Героям Небесної Сотні

Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради. 

1 липня у Сквері Героїв Небесної Сотні на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Данила Галицького відбудеться відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні, який спільно власними силами зводять волонтери, небайдужі мешканці нашого міста.

Ідеї для пам'ятника знайшли у малюнках вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, Школи мистецтв, навчальних закладів міста, а також самих мешканців. Підготовчі та будівельні роботи виконувалися силами бориславців, підприємців, депутатів міської ради, членами громадських організацій, релігійних громад, майданівцями та волотерами. Усі вони допомагають добровільно на благодійних засадах фізично, фінансово та матеріально.

За увесь час роботи було вимощено бруківкою стежку, облаштовано сходинки на пагорбі, виготовлено та встановлено гранітні елементи композиції пам’ятника, проведено та підключено освітлення. Зараз очікуються три скульптури, після встановлення яких буде проведено остаточний благоустрій навколишньої території і пам’ятник буде готовим до відкриття.

comments powered by HyperComments