Найстаріший футбольний клуб України просить допомоги у влади Стрия

Понеділок, 30 січня 2017, 18:27
Через фінансові труднощі, ФК “Скала” не може продовжувати трудові угоди з гравцями.
Найстаріший футбольний клуб України просить допомоги  у влади Стрия

На даний час на контрактах в першій команді «Скали» залишилися всього 6 футболістів, а трудові угоди з іншими гравцями та головним тренером колективу Василем Маликом були розірвані через важке фінансове становище. Про це повідомило видання “Діловий Стрий”.

Втім, стрийський ФК «Скала» все ж продовжить свої виступи у першій лізі. Догравати нинішній чемпіонат ФК буде із залученням футболістів з клубної команди U-19.

За фінансовою допомогою клуб також буде звертатися до місцевої влади з проханням взяти на власний баланс місцевий стадіон Сокіл, на утримання якого в 2016 році Скеля витратила 800 тис. грн.

Довідка:
«СКАЛА» (СТРИЙ) – один із найстаріших футбольних клубів України, заснований 1911 року українцями-гімназистами під назвою Український Спортовий Кружок «Січ». Чемпіон Галичини 1943 року. Ліквідований органами радянської влади 1944 року, після чого стрийська команда виступала під звичними для часів СРСР назвами «Спартак, «Машинобудівник», «Буровик», «Авангард». Знову повернулися до звичної назви «Скала» 2009 року, коли команду взяв під опіку колектив однодумців з Моршина.

comments powered by HyperComments