На українсько-угорському кордоні розпочав роботу контактний пукт “Захонь”

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 2 січня 2017, 18:31
У пункті пропуску для автомобільного сполучення “Тиса — Захонь” на угорській стороні реалізують концепцію інтегрованого управління спільно з українцями.
На українсько-угорському кордоні розпочав роботу контактний пукт “Захонь”

1 січня на кордоні України з Угорщиною у тестовому режимі розпочав функціонування перший спільний контактний пункт «Захонь». Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

“Серед основних завдань, які виконуватиме зазначений центр є підтримання інформаційної взаємодії та обмін повідомленнями між прикордонниками обох країн, а також забезпечення скоординованості дій під час проведення спільних заходів з охорони українсько-угорської ділянки кордону та протидії протиправній діяльності”, - йдеться у повідомленні.

Контактний пункт “Захонь” працюватиме в тестовому режимі перші три тижні, згодом планують установити повноцінну роботу першого у Закарпатському регіоні контактного пункту.

Проект здійснюється у рамках виконання плану щодо реалізації співпраці з інтегрованого управління між українськими прикордонниками та угорською поліцією.

comments powered by HyperComments