Петро Порошенко відвідав Львівщину з робочим візитом (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 3 листопада 2016, 19:10
У рамках свого робочого візиту Порошенко відвідав відразу три локації на Львівщині.
Петро Порошенко відвідав Львівщину з робочим візитом  (ФОТО)
Сьогодні поблизу Львова (село Кожичі Яворівського району) відкрили завод ТОВ «Бадер Україна». У відкритті взяв участь Президент України Петро Порошенко у рамках робочої поїздки до Львівської області.
 
Директор ТОВ «Бадер Україна» Андрій Павлунь та директор компанії «Бадер Гмбх енд Ко» Драйліш Бент ознайомили спершу Петра Олексійовича, а потім і представників преси з виробничими потужностями заводу: сектором сировини, відділом розкрою шкіри, сектором шкіряних заготівель та лінії шиття шкіряних виробів.
 
«Продукція, яка виробляється в Україні, немає жодного оподаткування при потраплянні на найбільший ринок Європи. Це приносить до нас інвестиції. Інвестори своїми грошима голосують за вільну і незалежну Україну», - зазначив у своїй промові Петро Порошенко.
 
Цікаво знати: підприємство ТОВ «Бадер Україна» є українською філією німецької компанії «БАДЕР Гмбх» – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. ТОВ «Бадер Україна» було засноване у 2006 році. Основний вид діяльності – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів Audi та BMW.
 
Також у рамках свого робочого візиту Порошенко відвідав Економічний форум на "Арені Львів" та відкрив газову свердловину поблизу Стрия.
comments powered by HyperComments