Тернопільщина мобілізувала на «Украинский фронт» аж трьох регіоналів

Світлана Куропій  |  Понеділок, 3 лютого 2014, 14:32
Збори радикалів з Партії регіонів у Харкові під головуванням голови місцевої обласної державної адміністрації Михайла Добкіна експертами вже визнано початком розколу владної партії.
Тернопільщина  мобілізувала  на  «Украинский фронт»  аж   трьох  регіоналів

Саме там було проголошено громадську організацію  «Украинский фронт» - певний клон не дуже вдалого «Украинского выбора» Віктора Медвечука. Дехто припускає, що  наспіх  створений «фронт» може бути основою для організації в Україні нової проросійської партії.

Та все ж серед  усього негативу, який породжують харківські «сльоти» та інші дії Партії регіонів, можна помітити і приємну зміни, наприклад, у деяких областях країни ПР вже зазнала фіаско.

На  зібранні у Харкові представництво від Тернопільщини мужньо  перебрала на себе дружина «губернатора» області Надія Хоптян, озброївшись табличкою з  вказівником області та георгіївською стрічкою, а також начальник  Гусятинського районного управління агропромислового розвитку Петро  Марків та депутатка  обласної ради Олена Плисюк, Тобто, тернопільська ПР  делегувала  на «всеукраїнський» збір купку партійців навіть не другого ешелону.

Саме ці представники тернопільської регіоналів проголосували за створення “народних дружин”  для боротьби з українським народом та Євромайданами.

На фото: регіонал Валентин Хоптян, голова Тернопільської ОДА, зараз більше хвилюється за власний тил, а не чужий "фронт" ("За Збручем")

 

comments powered by HyperComments