Посол Великої Британії розповіла про життя в Києві та збройну підтримку України (ВІДЕО)

П'ятниця, 24 лютого 2023, 10:39
Під час інтерв’ю Мелінда Сіммонс поділилася надихаючими історіями насолоди життям у звільненому Києві як актом непокори російській агресії.
Посол Великої Британії розповіла про життя в Києві та збройну підтримку України (ВІДЕО)

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс спеціально для проєкту KYIV NOT KIEV розповіла про життя в Києві під час війни, підсумки нещодавнього візиту Президента Зеленського до Лондона, а також безпрецедентну підтримку британського народу, на яку українці можуть розраховувати.

Українці звикли до життя в постійній небезпеці, відколи Росія почала повномасштабну війну рік тому. Життя пані Посол також змінилося. Вона живе в Києві під сиренами, проводить чимало часу в укриттях. Водночас, не позбавляє себе задоволення прогулюватися вільною українською столицею. «Це сигнал для росіян, що українці, зокрема і я, рішуче налаштовані жити своїми життями, працювати на своїх роботах, розвивати свій бізнес і насолоджуватися перебуванням у своїй столиці. Це непокора, і я беру в ній участь», -  каже вона.
 
Відповідаючи на запитання про те, що дозволяє Британії діяти сміливіше за європейських союзників у постачанні озброєнь, пані Посол сказала, що дуже пишається послідовністю Великої Британії у розумінні того, що відбувається в Україні. «Сполученому Королівству не подобається, коли країна-агресор, що має ядерну зброю, вторгається в іншу країну лише з метою підкорити її. Це суперечить цінностям, які поділяють Україна та Британія», -  пояснює вона.

Про сприйняття Володимира Зеленського у Лондоні, небажання деяких західних союзників надати Україні зброю та військового, який зворушив послиню ви можете дізнатися за посиланням.

comments powered by HyperComments