Біля острова Зміїний ЗСУ знищили катер рашистів типу "Серна"

Субота, 7 травня 2022, 15:51
Коли саме відбулося знищення російського військового катера не повідомляється
Біля острова Зміїний ЗСУ знищили катер рашистів типу "Серна"

У акваторії Чорного моря, біля українського острова Зміїний, який захопили рашисти, силам ЗСУ було знищено російський катер типу "Серна". Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на Оперативне командування "Південь", речника Одеської ОВА Сергія Братчука та начальника об'єднаного координаційного пресцентру сил охорони та оборони півдня України Наталію Гуменюк.

"Зміїний – не просто новий захоплюючий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах!  

Він був одним із знакових об'єктів на початку цього вторгнення, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття найнаполегливіших зусиль ворога", - повідомило ОК "Південь" в соцмережі і опублікувало знищення об’єкту на воді, на якому ходять люди, поблизу берегів острова.

"Українська правда" намагалася підтвердити цю інформацію та з’ясувати, коли саме було знищено катер окупантів. Однак в ОК "Південь" повідомили, що деталей цього наразі не розголошують.

Також не змогли відповісти на питання УП у пресцентрі сил охорони та оборони півдня України.

"Зараз іде війна, і коли можна буде, тоді буде повідомлено деталі. Зараз надається інформація, яку можна надати для загалу і не нашкодити ЗСУ і Україні. Наберіться трохи терпіння – все згодом буде роз’яснено", - заявила Наталія Гуменюк.

comments powered by HyperComments