Півсотні мирних українців загинуло в результаті ракетного удару по вокзалу Краматорська

П'ятниця, 8 квітня 2022, 17:48
Про те, що кількість загиблих внаслідок ракетного удару зросла повідомив очільник Донеччини Павло Кириленко
Півсотні мирних українців загинуло в результаті ракетного удару по вокзалу Краматорська

Голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко в соціальній мережі повідомив, що чисельність загиблих в результаті ракетного удару рашистів по вокзалу Краматорська сягнула 50 осіб.

«П'ятдесят загиблих, із них п'ятеро – діти. Така кількість жертв на цей час внаслідок удару російських окупаційних військ «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська. На даний момент до лікарень було доставлено 98 людей. Очікуємо, що за медичною допомогою протягом одного-двох днів звертатимуться й інші постраждалі, тому кількість жертв постійно змінюватиметься», – повідомив Кириленко.

За словами Павло Кириленка, на місці події загинуло 38 осіб, іще 12 людей померло в лікарні. Поранення дістали 16 дітей, 46 жінок і 36 чоловіків.

Ракетний удар по вокзалу міста Краматорська стався сьогодні вранці. На залізничному вокзалі в очікуванні евакуаційних потягів перебувало кілька тисяч осіб, в тому числі - жінки і діти.

В "Укрзалізниці" повідомили після опівдня, що зараз станція Краматорськ закрита для евакуації та прийому і відправлення потягів. 

"Поки станція Краматорськ закрита для прийому поїздів, зі Слов'янська сьогодні відправиться евакорейсом поїзд 45 до Ужгорода, очікуються відправлення рейсів 274, 276, 278 та 92 до Львова, Чернівців, Тернопіль та Одеси відповідно", - повідомили в "Укрзалізниці", проте час відправлення поїздів не вказали.

comments powered by HyperComments