Українські військові контролюють декілька районів Маріуполя

П'ятниця, 8 квітня 2022, 14:02
За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, українські військові контролюють більшу частину міста
Українські військові контролюють декілька районів Маріуполя

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в своєму телеграм-каналі повідомив, що українські військові контролюють декілька районів Марійполя, що за площею займають більшу частину міста.

"Росіяни другий день поспіль поширюють ту саму новину, що вони взяли під контроль місто. Іноді уточнюючи, що взяли під контроль все ж таки центр.

Це не відповідає дійсності. Для загального розуміння, фактично вони просунулись в контролі на один квартал і відносно контролюють територію в районі знищеного Драмтеатру. Саме в цьому квадраті розташовано будівлі евакуйованих облпрокуратури та СБУ. Назвати це контролем "центру міста" - російське перебільшення.

В доказ відсутності контролю можна подивитись і на інтерв’ю гауляйтера Костянтина "Трупожера" Іващенка. І на місця "виборів" і діяльності колаборантів та окупантів. Це все знаходиться далеко від центру та скоріш це можна назвати околицями міста.

До того ж під українським контролем залишаються приморський район, частина Лівобережного в районі Азовсталі, узбережжя від Азовсталі до порту, сам Порт і власне території (включаючи навколо) заводів. Навіть по площі це більша частина міста", - повідомив Петро Андрющенко.

comments powered by HyperComments