Рашисти ракетами обстріляли залізничний вокзал у Краматорську

П'ятниця, 8 квітня 2022, 13:15
Із залізничного вокзалу Краматорська відправляються евакуаційні поїзди на Захід України
Рашисти ракетами обстріляли залізничний вокзал у Краматорську

Рашисти обстріляли залізничний вокзал у місті Краматорську Донецькогої області. Із цього вокзалу відправлялися евакуаційні поїзди на Захід України. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Артем Дехтяренко.

За словами Дехтяренка, в результаті обстрілу загинуло 39 осіб, серед них 4 дітей. На момент обстрілу, на залізничному вокзалі Краматорська перебували тисячі людей в очікування евакуаційних поїздів.

"СБУ уже відкрила кримінальне провадження за даним фактом. Наразі дії рашистів кваліфіковано за 438 статтею Кримінального Кодексу - порушення законів та звичаїв війни.

Встановимо та покараємо винних!", - написав Дехтяренко.

Як повідомила "Українська правда", ракетний удар по станції Краматорськ стався сьогодні, 8 квітня 2022 року, За попередньою інформацію рашисти використали ракетний комплекс "Точка У". Ракета влучила у тимчасовий зал очікування де перебували сотні людей, що очікували на евакуаційний поїзд. Зараз на місці працюють поліцейські, рятувальники та вибухотехніки та медики. За попередніми даними загинуло щонайменше 30 людей, іще понад 100 отримали поранення.

comments powered by HyperComments