Джастін Трюдо обіцяє Україні, що підтримка Канадою суверенітету України ніколи не похитнеться

Середа, 7 квітня 2021, 11:32
Про це прем’єр-міністра Канади написав на своїй сторінці в соцмережі «Twitter»
Джастін Трюдо обіцяє Україні, що підтримка Канадою суверенітету України ніколи не похитнеться

Очільник канадського уряду Джастін Трюдо запевнив Президента України Володимира Зеленського у непохитній підтримці України зі сторони Канади. Про це він написав у своєму «Twitter».

«Дякуємо за дзвінок, Володимире, – завжди добре доторкнутися до основи та працювати над побудовою міцного партнерства між нашими двома країнами. Знайте, що підтримка Канадою суверенітету, безпеки та територіальної цілісності України ніколи не похитнеться», – написав Трюдо.

Зазначимо, що перед тим Президент України Володимир Зеленський у своєму «Twitter» подякував Трюдо за те, що «у важкі часи Канада завжди поруч з Україною». Зеленський також додав, що допомога Канади в отриманні Плану дій щодо членства в НАТО стане «важливим сигналом підтримки з боку справжніх друзів».

Також Президент України запросив Трюдо на саміт «Кримської платформи» 23 серпня.

Зазначимо, що телефонна розмова між лідерами України та Канади відбулася учора, 6 квітня. Президент України на тлі загострення на Донбасі попросив прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо посприяти Україні для отримання Плану дій щодо членства в НАТО.

comments powered by HyperComments