Сайт Конституційного Суду України не працює

Понеділок, 29 березня 2021, 13:02
Він перестав працювати із моменту оприлюднення президентського Указу щодо Олександра Тупицького
Сайт Конституційного Суду України не працює

В Україні уже третю добу не працює сайт Конституційного Суду України, наразі чому це сталося невідомо – причини встановлюються. Про це повідомило інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

Повідомляється, що сайт Конституційного суду України www.ccu.gov.ua не працює із моменту оприлюднення президентських указів, щодо скасування указів Януковича про призначення суддів Тупицького і Касмініна.

При спробі відкрити сайт сторінка не завантажується, наприклад, при використанні браузера «Google Chrome» з'являється повідомлення «Немає зв’язку із сайтом. Хост www.ccu.gov.ua довго не відповідає». У вбудованому браузері «Microsoft Edge» з’являється повідомлення про те, що не вдається відкрити цю сторінку.

У Конституційному Суді зазначають, що причини технічної несправності, яка викликала непрацездатність сайту, все ще встановлюються.

Нагадаємо, що у суботу 27 березня 2021 року Володимир Зеленський своїм Указом скасував Укази президента-втікача Віктора Януковича про призначення суддів КСУ Тупицького і Касмініна. Чинний президент порадив цим суддям йти на заслужений відпочинок.

Зазначимо, що у «Європейській Солідарності» Петра Порошенка вважають такий спосіб усунення із посад суддів Конституційного Суду України незаконним і вбачають у діях Зеленського ознаки диктатури, захоплення влади і зловживання службовим становищем – про це заявив представник ЄС Леонід Ємець.

comments powered by HyperComments