Львівщина «почервоніла» через поширення коронавірусу

Вівторок, 23 березня 2021, 12:33
Міністерство охорони здоров’я України внесло Львівщину в перелік «червоних» карантинних зон, хоча у неділю та понеділок було виявлено менше нових випадків COVID-19

Міністерство охорони здоров’я України, яке щодня оновлює ознаки для визначення регіону із значним поширенням COVID-19, сьогодні, 23 березня 2021 року віднесло Львівську область до «червоної» зони за показниками поширення коронавірусу. Відповідна таблиця опублікована на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Отож, тепер у «червоній» карантинній зоні 9 регіонів: столиця України місто Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

У «жовтій» карантинній зоні наразі тільки одна Херсонська область, всі решта регіонів України – «помаранчеві»: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненьська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Із опублікованої МОЗ таблиці випливає, що практично у всіх областях України перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип і ГРВІ, він нижчий за  100% тільки у Херсонській та Хмельницькій областях.

comments powered by HyperComments