У НАЗК викликали для пояснень одного нардепа і п’ятьох очільників партій

Понеділок, 22 березня 2021, 13:04
Їх запрошують для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні»
У НАЗК викликали для пояснень одного нардепа і п’ятьох очільників партій

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні» нардепа і 5 керівників політичних партій. Про це повідомили у прес-службі НАЗК.

Для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Закону щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у НАЗК запрошують нардепа Максима Березіна.

Крім того, щоб з’ясувати обставини можливих порушень порядку подання фінансової звітності, для надання пояснень у НАЗК запрошуються такі представники політичних партій:

  • Микола Поровський («Республіканська Християнська партія»);
  • Сергій Гаркуша («Рух нових сил Михайла Саакашвілі»);
  • Олег Авер’янов («Радикальна партія Олега Ляшка»);
  • Микола Габер («Патріотична партія України»);
  • Степан Брацюнь («Конгрес українських націоналістів»).

Зазначимо, що 8 лютого 2021 року НАЗК запросило до себе 18 осіб для надання пояснень стосовно можливих порушень пов’язаних із декларуванням.

Національне агентство з питань запобігання корупції 15 лютого запрошувало 12 осіб для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог законів «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні».

comments powered by HyperComments