Хамську вихідку Арестовича у «Слузі народу» назвали свинством

Середа, 17 березня 2021, 10:39
Речник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович послав користувача «Фейсбуку» на три літери за прохання писати пости українською мовою
Хамську вихідку Арестовича у «Слузі народу» назвали свинством

Заступниця очільника фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук назвала поведінку речника української делегації Тристоронньої контактної групи Олексія Арестовича неприпустимою і охарактеризувала її як «свинство». Про це Кравчук сказала в ефірі програми «Мокрик По Живому» на «hromadske», пише «Українська правда».

«Я вважаю, те, що зробив Арестович – це неприпустимо, свинство... Така поведінка точно лише дискредитує його як людину, яка мала б доносити інформацію про перебіг переговорів.

Я думаю, що нам – керівництву фракції – варто цю тему порушити і запросити його на засідання фракції. Бо до нього й раніше були питання. Певною своєю мірою – він ефективний як комунікатор: пише, приходить на ефіри, пояснює. Не можна сказати, що це непотрібна (посада — ред.)», – заявила Євгенія Кравчук.

Нардеп зазначила, що не взяла б його працювати речником української делегації. За її словами, на цій посаді потрібно обговорювати те, як росіяни блокують переговори щодо врегулювання ситуації на Донбасі, а не потрапляти у скандали через небажання спілкуватися українською.

Наразі це перша і єдина реакція влади на слова Арестовича.

Нагадаємо: Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача "на х*й".

comments powered by HyperComments