Нардеп Дубінський позбувся партквитка «Слуги народу»

Понеділок, 15 березня 2021, 14:32
Скандального нардепа виключили із пропрезидентської партії за порушення статуту та непокору керівним органам партії
Нардеп Дубінський позбувся партквитка «Слуги народу»

Нардеп Олександр Дубінський, який у січні цього року потрапив під санкції США за втручання у вибори в цій країні, а потім був виключений із складу фракції «Слуг народу» у Верховній Раді України, втратив не тільки членство у керівних органах цієї політсили, але й партійний квиток. Причиною виключення Дубінського із партії стали порушення статуту і непокора керівним органам партії. Про це повідомили у прес-службі партії «Слуга народу».

Рішення щодо виключення Дубінського із лав партії «Слуга народу» прийняв її очільник Олександр Корнієнко. Нардеп може оскаржити рішення про виключення на наступному з’їзді «Слуги народу».

У розпорядженні Корнієнко пояснює, що Дубінський порушив статут та дискредитував «Слугу Народу».

Так, 14 березня на офіційних зборах київської обласної організації «Слуги Народу» керівником замість Дубінського обрали нардепа Андрія Мотовиловця. Водночас, Дубінський 14 березня скликав власний захід, де ухвалив рішення про переобрання голови та обрання членів політради Київської обласної організації «Слуги Народу».

Відзначається, що таке рішення не можуть приймати без затвердження голови партії та погодження головами політради та Національної ради громад, а Корнієнко на збори під керівництвом Дубінського дозволу не давав.

Зазначимо, що Дубінський потрапив до Верховної Ради, як мажоритарник, який переміг у 94-му окрузі, отож він і далі залишиться нардепом, але тепер уже – позапартійним та позафракційним.

comments powered by HyperComments