Зеленський заявив, що підтримує американські санкції проти Коломойського

Субота, 13 березня 2021, 17:20
Про це Президент заявив учора у своєму відеорзверненні, розміщеному на фейсбук-сторінці
Зеленський заявив, що підтримує американські санкції проти Коломойського

Президент України Володимир Зеленський, якого під час передвиборчої компанії 2019 року звинувачували у залежності від олігарха Ігоря Коломойського, у своєму учорашньому відеозверненні заявив про те, що підтримує американські санкції, запроваджені проти колишніх власників «Приватбанку». Це відеозвернення Зеленський розмістив на власній сторінці в соцмережі «Фейсбук».

«Щодо санкцій Сполучених Штатів Америки щодо колишніх власників «ПриватБанку». Ми підтримуємо це рішення і працюємо над тим, щоб повернути в Україну кошти, щоб повернути в Україну справедливість. Її головний принцип полягає в тому, що ми чітко бачимо різницю, в чому полягає великий бізнес та олігархічний клас.

А от прізвища тут не мають жодної різниці. Це Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ чи будь-хто інший.

Важливо одне – ти готовий працювати законно і прозоро або хочеш і надалі створювати монополії, контролювати засоби масової інформації, впливати на депутатів та інших державних службовців. Перше – підтримується, друге – закінчується», – заявив Володимир Зеленський.

Зазначимо, що санкції США проти Ігоря Коломойського були запроваджені 5 березня 2021 року.
 

comments powered by HyperComments