У Миколаєві у депо створили майже новий трамвай

Середа, 10 березня 2021, 20:02
Трамвай із сучасним дизайном і сучасною електронною «начинкою» побудували на базі старого трамвайного вагона КТМ-5 радянського виробництва
У Миколаєві у депо створили майже новий трамвай

У Миколаєві силами експлуатуючого підприємства КП «Миколаївелектротранс» побудували майже новий трамвай – провели глибоку модернізацію старого трамвайного вагона КТМ-5 (71-605) Усть-Катавського вагонобудівного заводу. На вагон встановили сучасне електрообладнання. Світлини трамвайного вагона опублікували на офіційній фейсбук-сторінці КП «Миколаївелектротранс».

«Хочемо поділитися гордістю нашого підприємства - трамвайним вагоном №2120.

Він створювався з нуля працівниками нашого підприємства. Наближається час ходових випробувань, а поки завершуються пуско-налагоджувальні роботи, закінчуємо зовнішні роботи і проводимо підготовку до монтажу дверей, які також будемо робити своїми силами. Сподіваємося, що цей вагон стане візитною карткою міста і ще довго буде радувати пасажирів. Слідкуйте за новинами», – йдеться у повідомленні КП «Миколаївелектротранс».

Вартість модернізації трамвайного вагона КТМ-5 із деповським номером 2120, який був виготовлений у 1982 році, не повідомляється. Модернізація вагона триває із грудня 2019 року.

comments powered by HyperComments