Китайська вакцина проти COVID-19, яку постачатимуть в Україну, має ефективність понад 83%

П'ятниця, 5 березня 2021, 14:29
Наразі завершився ІІІ етап клінічних випробувань вакцини «CoronaVac», яку виготовляє китайська компанія «Sinovac Biotech»
Китайська вакцина проти COVID-19, яку постачатимуть в Україну, має ефективність понад 83%

Китайська «антиковідна» вакцина «CoronaVac», яку розробила компанія «Sinovac Biotech», пройшла ІІІ фазу клінічних випробувань. Остаточна ефективність цієї вакцини становить 83,3%. Про це повідомили в українській фармацевтичній компанії «Лекхім», яка представляє в Україні повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, що китайську вакцину «CoronaVac» від компанії «Sinovac Biotech» планує закупити український уряд через компанію «Лекхім».

У «Лекхімі» запевняють, що вакцина «CoronaVac» запобігає важким формам перебігу COVID-19 і госпіталізації пацієнтів практично у 100% випадків. Про це твердять, спираючись на випробовування вакцини у Туреччині, в якому взяло участь понад 10000 людей.

Зазначимо, що компанія «Лекхім» подала заявку в МОЗ на реєстрацію вакцини від COVID-19 «CoronaVac» виробництва компанії «Sinovac Life Sciences». Планується, що протягом першого півріччя 2021 року в Україну компанія «Sinovac Biotech» постачить 5 мільйонів доз «антиковідної» вакцини.

comments powered by HyperComments