Гео Лерос звинуватив Андрія Єрмака у провокації

П'ятниця, 5 березня 2021, 13:30
Із використанням «міцних слів» Лерос запевнив керівника Офісу Президента, що не замовкне
Гео Лерос звинуватив Андрія Єрмака у провокації

Сьогодні, 5 березня 2021 року нардеп Гео Лерос, який раніше входив до фракції «Слуга народу», але був виключений із неї, під час виступу із трибуни Верховної Ради України звинуватив керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака у провокації.

Зокрема, Лерос заявляє, що цього тижня у поштові скриньки його сусідів по багатоповерховому будинку невідомі вкинули листівки образливого, хамського змісту нібито від його імені, а вчора ввечері співробітник СБУ почав їм телефонувати й запрошувати на допити до ДБР.

Відповідальність за такі дії Гео Лерос покладає на голову Офісу Президента України Андрія Єрмака і Президента Володимира Зеленського.

«Хочу звернутися до пана Єрмака. За це політичне переслідування він відповідатиме персонально. І за це все відповідальність лежить виключно на Зеленському.

І наостанок, пане Єрмак, хочу вам нагадати вислів українського класика сучасності у цьому жанрі Геннадія Москаля: «.уя тобі в рота, а не щоб я замовкнув», – сказав Лерос з трибуни парламенту.

Зазначимо, що минулоріч Гео Лерос звинуватив брата керівника Офісу Президента Андрія Єрмака Дениса у тому, що той «торгує» державними посадами. На підтвердження своїх слів Гео Лерос оприлюднив серію відео і звинуватив Єрмаків у корупції. Державне бюро розслідувань відкрило проти Гео Лероса кримінальне провадження за 4 статтям Кримінального кодексу. Згодом у Києві спалили авто Гео Лероса.

Із фракції «Слуга народу» Гео Лероса виключили після того, як 1 вересня 2020 року він із трибуни Верховної Ради розкритикував Президента Володимира Зеленського.
 

comments powered by HyperComments