Стефанчук каже, що проти нього замовили кампанію із дискредитації

П'ятниця, 5 березня 2021, 11:02
За словами першого віце-спікера, йому відомо про укладений контракт на його інформаційну дискредитацію в публічному просторі
Стефанчук каже, що проти нього замовили кампанію із дискредитації

Проти першого заступника Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука замовили кампанію із дискредитації – про це стверджує сам Стефанчук на своїй сторінці в «Фейсбуку» і повідомляє про те, що йому стало відомо про укладений контракт на інформаційну дискредитацію його в публічному просторі.

«Кілька днів тому до мене звернувся знайомий, радник одного із міністрів. Він розповів мені про укладений контракт на інформаційну дискредитацію мене в публічному просторі. Ця звістка мене неабияк потішила.

Однак через деякий час до мене почали надходити «сенсаційні матеріали» інтернет-видань з низькими рейтингами про нібито мою діяльність, що межують між незв'язаною маячнею та першими спробами пера журналіста-початківця. Ознайомився з цими «горе-матеріалами» «акул пера» (не рекламуватиму, захочете – погуглите) і стало прикро», – пише Руслан Стефанчук.

За словами Руслана Стефанчука, він здогадується, кому це вигідно, щоправда імен замовників кампанії із дискредитації не називає.

«Звісно, я здогадуюся, кому це вигідно, і знаю, що замовники джинси –далеко не бідні, але видно дуже жадібні. Інакше як пояснити, що на гарного «інформаційного брехуна» грошей пошкодували.

Друзі, під час президентської кампанії я пережив цілу низку неправдивих інформаційних нападів. Ким я тільки не був, і чого мені тільки не приписували. Але я чітко знаю, чого я хочу досягти для України та в якому напрямку я рухаюсь. Тому ваші примітивні спроби успіхом не увінчаються.

Окремо звертаюсь до своїх друзів у «Фейсбуці», якщо ви найближчим часом прочитаєте про мене щось цікаве, надсилайте мені цю інформацію у месенджерах, посміємося разом.

Українська політика, вона така», – резюмував Руслан Стефанчук.
 

comments powered by HyperComments