Кам’янець-Подільська міськрада просить заборонити проросійські партії

Середа, 3 березня 2021, 08:28
Депутати Кам’янця-Подільського звертаються до Президента, секратаря РНБО та Голови Верховної Ради із проханням про заборону «Опозиційної платформи – За життя» і «Партії Шарія»
Кам’янець-Подільська міськрада просить заборонити проросійські партії

Депутати Кам’янець-Подільської міськради (Хмельницька область) звернулися до Президента України Володимира Зеленського, секретаря РНБО Олексія Данілова та Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова із закликом заборонити діяльність проросійських партій – «Опозиційної платформи – За життя» та «Партії Шарія». Про це йдеться у повідомленні на сайті Кам’янець-Подільської міськради.

Депутати просять керівництво держави ухвалити законопроєкти та регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партії «Опозиційна платформа – За життя» та «Партії Шарія» як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора.

Голова депутатської фракції ВО «Свобода» Ірина Шелепницька, яка і зачитала текст звернення, зазначила: «Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є й внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення».

Зазначимо, що раніше, 25 лютого 2021 року Чернівецька міська рада проголосувала за звернення до вищого керівництва держави із проханням заборонити діяльність проросійських політичних партій «ОПЗЖ» та «Партії Шарія». Після цього аналогічне рішення прийняла Івано-Франківська міська рада.

comments powered by HyperComments