Усі українці зможуть щепитися від COVID-19 до кінця цього року

Неділя, 28 лютого 2021, 15:02
Про це запевняє Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук»
Усі українці зможуть щепитися від COVID-19 до кінця цього року

За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, до кінця цього року всі охочі українці зможуть щепитися від коронавірусу – за словами урядовця Україна уже законтрактувала понад 30 мільйонів доз вакцин проти коронавірусу. Про це Денис Шмигаль написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Цього тижня в Україні розпочалася кампанія з вакцинації населення від COVID-19. Щеплення вакциною «AstraZeneca/Oxford», що виготовляється на потужностях індійської компанії «Serum Institute», зробила вже 3141 людина.

Вакцинування відбувається згідно з національним планом, і першими вакцину отримали лікарі на передовій боротьби з коронавірусом. Також вчора почали вакцинувати військових у Луганській області. Україна має контрактів на понад 30 млн доз вакцини, і ми продовжуємо перемовини. Усі охочі протягом цього року зможуть отримати вакцину, адже це – наш шлях повернення до звичного життя», – написав Денис Шмигаль.

За словами очільника українського Уряду, із наступного тижня в Україні розпочне роботу новий проект, який дасть можливість записатися до листа очікування на вакцинацію через застосунок чи веб-портал «Дія». Це допоможе уникнути черг і зайвих папірців.
 

comments powered by HyperComments