Сергія Стерненка тримають в окремій камері Одеського СІЗО

Четвер, 25 лютого 2021, 11:16
Про це повідомили адвокати юридичної фірми «Міллер», які представляють інтереси Сергія Стерненка
Сергія Стерненка тримають в окремій камері Одеського СІЗО

Колишнього лідера «Правого сектора» Сергія Стерненка не переводитимуть до слідчого ізолятора в Києві, натомість він отримає окрему камеру в Одеському СІЗО на час розгляду апеляції на його вирок. Про це повідомили у юридичній фірмі «Міллер», адвокати якої представляють інтереси Стерненка.

«Було схвалено заяву наших адвокатів про забезпечення заходів безпеки до Сергія Стерненка: Сергій залишатиметься в Одеському СІЗО, і до нього будуть застосовані відповідні заходи безпеки у вигляді переведення в окрему камеру» – йдеться у повідомленні «Міллера».

Раніше захисники засудженого активіста подали заяву про його переведення до Києва. На їхню думку, в Одеському СІЗО Стерненку могла загрожувати небезпека, оскільки нібито саме одеські правоохоронці «стояли за нападом на українського активіста».

Адвокат Стерненка Вадим Оксюта розповів, що на заяву юристів активісту все ж забезпечать захист та переведуть до окремої камери.

Оксюта уже відвідав засудженого Стерненка в Одеському СІЗО.

Активіст подякував за підтримку прихильникам, які виходять на акції протесту з гаслами «Свободу Стерненку», та попросив «не мовчати».

comments powered by HyperComments