Президенти України і Польщі обговорили інфраструктурні проекти на кордоні

Четвер, 25 лютого 2021, 09:03
Володимир Зеленський і Анджей Дуда поспілкувалися між собою телефоном і обговорили низку питань україно-польського співробітництва
Президенти України і Польщі обговорили інфраструктурні проекти на кордоні

Президенти України і Польщі Володимир Зеленський і Анджей Дуда поспілкувалися між собою телефоном і обговорили низку питань, в тому числі - інфраструктурні проекти на спільному кордоні. Про це повідомили в Офісі Президента України.

«Окремою темою стало обговорення низки інфраструктурних проєктів поблизу кордону між Україною та Польщею. Йшлося, зокрема, про будівництво та ремонт доріг і модернізацію пунктів пропуску.

Сторони домовилися продовжувати в поточному році активний політичний діалог, приділивши при цьому особливу увагу економічній складовій та реалізації спільних проектів. Було відзначено, що показники двосторонньої торгівлі за підсумками 2020 року, коли у світі вирувала пандемія, додають оптимізму, адже рівень двостороннього товарообігу вдалося втримати на дуже високому рівні – майже 8 мільярдів доларів США», – йдеться у повідомленні Офісу Президента.

Зеленський і Дуда також говорили про «Північний потік – 2» та про вакцинацію проти COVID-19. Анджей Дуда поцікавився ситуацією на Донбася, український Президент відповів йому, що кількість порушень із боку бойовиків збільшилася.

Анджей Дуда запевнив, що зробить усе, аби потрапити на святкування річниці незалежності України.

comments powered by HyperComments