Якби вибори до Верховної Ради відбулися у найближчу неділю, у «Слуг народу» був би третій результат

П'ятниця, 19 лютого 2021, 17:44
Про це говорять результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології та центром «Социс»
Якби вибори до Верховної Ради відбулися у найближчу неділю, у «Слуг народу» був би третій результат

Якби вибори відбулися наступної неділі, до Верховної Ради пройшло б шість політичних партій, а лідером була б «Європейська Солідарність» Петра Порошенка, яка зібрала б 19,2% голосів. Про це із посиланням на результати соціологічного опитування КМІСу та центру «Социс» повідомила «Українська правда».

Друге місце мала б «Опозиційна платформа – За життя» в якої 17,6% голосів виборців, на третьому місці – політична сила Володимира Зеленського «Слуга народу» – 17,2% голосів виборців.

Також до Верховної Ради України, за даними соцопитування, проведеного 11 – 16 лютого 2021 року, 5% бар’єр долає іще 3 політичні партії – ВО «Батьківщина» - 11,4% голосів виборців, «Сила і честь» - 8,5% та «Українська стратегія» Володимира Гройсмана – 5,3% голосів виборців.

Крім того, з урахуванням похибки, потрапити у Раду можуть «Радикальна партія Олега Ляшка» – 4,8% та ВО «Свобода» - 3,4%.

comments powered by HyperComments