За словами Степанова МОЗ уже передав всі матеріали про закупівлю вакцини НАБУ

Четвер, 18 лютого 2021, 14:03
Максим Степанов каже, що він і МОЗ підтримують будь-які розслідування
За словами Степанова МОЗ уже передав всі матеріали про закупівлю вакцини НАБУ

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що МОЗ уже передало усі необхідні документи, які НАБУ запросило в рамках розслідування провадження щодо закупівлі COVID-вакцин. Про це він сказав в ефірі каналу «Україна 24»

«Ми за будь-які розслідування. Будь ласка, ви хочете перевіряти, є люди, які займаються тільки тим, що перевіряють. Тільки вчора ми отримали відповідний запит від НАБУ, сьогодні вже передали всі документи – будь ласка, розслідуйте», – заявив очільник МОЗ. За словами Степанова, «зрозуміло, що справа завершиться тим, що буде закрита».

Міністр переконаний, що «хтось намагається зробити з цього черговий хайп». А НАБУ за законом зобов’язане відкривати справу, якщо є заява. 

«В нас ідіотів у країні, які пишуть заяви, відкривають справи, велика кількість», про ці справи навіть ніхто не знає, але їх відкривали і розслідували, «бо не можуть не відкрити», – заявив Максим Степанов і додав, що ця ситуація має політичний підтекст і шкодить Україні, оскільки виробники вакцин дбають про свою репутацію, «не мають жодних проблем з реалізацією вакцин» і не хочуть влазити у скандали. 

comments powered by HyperComments