Євросоюз захищатиме територіальну цілісність України і Грузії

Середа, 17 лютого 2021, 19:02
Про це заявив президент Європейської Ради Шарль Мішель на спільній прес-конференції разом із керівниками урядів Вишеградської групи
Євросоюз захищатиме територіальну цілісність України і Грузії

Президент Європейської Ради Шарль Мішель заявив, що Європейський Союз захищатиме територіальну цілісність України і Грузії. Таку заяву він зробив на спільній пресконференції з прем’єр-міністрами Вишеградської групи у Кракові у рамках відзначення 30-річчя об'єднання, повідомляє «Укрінформ».

«У найближчі тижні я матиму нагоду поїхати до України і до Грузії. Там говоритиму, як ми хочемо реалізувати нашу солідарність із цими країнами, захищаючи також цінності територіальної цілісності України і Грузії», – сказав Мішель.

Як президент Євроради написав у Твітері, під час зустрічі у Кракові обговорили спільні виклики: відновлення Європи після пандемії COVID-19, кліматичні виклики, цифрову економіку, безпеку й оборону, відносини із зовнішніми партнерами та європейські цінності.

Як відомо, президент Європейської ради Шарль Мішель планує 2-3 березня приїхати з візитом в Україну та відвідати Донбас.

comments powered by HyperComments