Лікарка Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві Шеремета, балотуватиметься у Верховну Раду

Понеділок, 15 лютого 2021, 18:16
Юлія Кузьменко балотуватиметься по 50-му одномандатному окрузі в місті Покровську на Донеччині
Лікарка Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві Шеремета, балотуватиметься у Верховну Раду

«Європейська Солідарність» Петра Порошенка висунула лікарку Юлію Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві Павла Шеремента, кандидатом на довибори у Верховну Раду України по 50-му одномандатному окрузі у місті Покровську. Повідомлення про це з’явилося на сайті «Європейської Солідарності», про це також дописала у «Фейсбуку» Софія Федина.

«По Донеччині, по виборчому округу №50 (Покровськ, Мирноград, Добропілля)  від «Європейської Солідарності» балотуватиметься Юля Кузьменко», – написала у своєму «Фейсбуку» Софія Федина.

У повідомленні, яке розмістила «Європейська Солідарність» на своєму сайті, зазначається, що Кузьменко висунули кандидатом під час з’їзду партії у «відповідь на численні звернення ветеранських та волонтерських громадських організацій».

Зазначимо, що місце нардепа від 50-го одномандатного виборчого округу із центром у Покровську на Донеччині звільнилося після того, як позафракційний нардеп Руслан Требушкін був обраний мером Покровська і відповідно склав повноваження нардепа. Крім того, через аналогічну причину, «вакантним» став і 87-й виборчний округ на Прикарпатті – місцевий депутат-мажоритарник став мером міста Надвірна.

Наразі ЦВК уже зареєструвало кандидатів по виборчим округам № 50 і № 87. Це, відповідно, Вікторія Шилова та Михайло Ноняк, який, нагадаємо, очолював «Укртрансбезпеку».

Щодо Юлії Кузьменко, то її підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Вона 8 місяців перебувала у СІЗО, а 11 серпня 2020 року суд відпустив її під домашній арешт.

comments powered by HyperComments