«Слуги народу» сьогодні обговорюватимуть проекти законів про зброю і «євробляхи», але не призначення Вітренка на посаду

Понеділок, 15 лютого 2021, 16:03
Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті партії «Слуга народу»
«Слуги народу» сьогодні обговорюватимуть проекти законів про зброю і «євробляхи», але не призначення Вітренка на посаду

У понеділок 15 лютого фракція партії «Слуга народу» на засіданні ввечері обговорить законопроекти про обіг цивільної вогнепальної зброї, а також про спрощення та здешевлення розмитнення автомобілів на європейських номерах, повідомляє сайт політсили.

«На засіданні фракції політичної партії «Слуга народу» в понеділок визначать головні законопроекти тижня. Серед пріоритетів роботи парламенту на 16-19 лютого – розмитнення авто, врегулювання обігу зброї та кадрові питання», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що раніше очільник «Слуг народу» Олександр Корнієнко заявляв, що відповідь про негативне голосування за кандидатуру Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем’єра – Міністра енергетики можна буде дати після засідання фракції «Слуг народу» 15 лютого.

Раніше Кабінет міністрів України призначив колишнього виконавчого директора НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка в. о. Міністра енергетики 21 грудня 2020 року, в той час як 17 грудня, для його призначення першим віце-прем'єром – Міністром енергетики у Верховній Раде забракло 40 голосів («за» проголосували 186 депутатів). Вітренко подав декларацію як кандидат на посаду заступника міністра енергетики. 28 січня Верховна Рада повторна не підтримала призначення Вітренка на посаду першого віце-прем'єра - міністра енергетики.

comments powered by HyperComments