Росія запровадила нові санкції проти компаній із України

Субота, 13 лютого 2021, 16:41
Нові санкції запроваджені через «недружні дії щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації»
Росія запровадила нові санкції проти компаній із України

Російський уряд розширив економічні санкції проти компаній із України. Офіційна причина – «недружні дії щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації. Інформація про розширення санкційного списку з’явилася на офіційному порталі правової інформації РФ, повідомляє «Українська правда».

Згідно з документом, під обмеження потрапили дев’ять компаній, такі як ТОВ «Донмар», ТОВ «Краншип», ТОВ «Максима Метал Сервіс», ВАТ «Полтавський агроагрегатний завод», ТОВ «Солар Стальконструкція», ТОВ «Трансшип» і його дочірні підприємства «Трансшип Балк» і «Трансшип-сервіс», а також компанія «Kirgan Holding SA».

Загалом зараз санкції Росії запроваджені проти 84 українських компаній, до цього таких компаній було 75.

Зазначимо, що 11 грудня у санкційний список українських громадян, затверджений урядом Росії, потрапила низка нардепів¸ у тому числі під російські санкції потрапили Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков і його перший заступник Руслан Стефанчук. До того у вересні 2021 року Росія розширила список осіб, щодо яких вводить спеціальні економічні заходи. До переліку додали 41 нардепи Верховної Ради.

comments powered by HyperComments