«Слуги народу» не бажають заміни спікера Верховної Ради. Принаймні поки що

П'ятниця, 12 лютого 2021, 10:33
Очільник партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко спростував інформацію «Української правди» про плани заміни Разумкова на Стефанчука на посаді спікера Ради
«Слуги народу» не бажають заміни спікера Верховної Ради. Принаймні поки що

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко спростував інформацію, поширену «Українською правдою» про начебто плани заміни Дмитра Разумкова на Руслана Стефанчука на посаді Голови Верховної Ради – він назвав цю інформацію «чутками».

«Чутки різні ходять про різні кадрові й не кадрові процеси. Давайте дивитися на реальну ситуацію: парламент працює, ми вчора обговорювали порядок денний наступного тижня, ми це робимо час від часу з президентом... Ми довго обговорювали ті закони, які турбують суспільство: «євробляхи», закон про зброю... Ми не обговорювали, хто кого хоче призначити або зняти. Тобто поки що це справді зі сфери чуток», – сказав Корнієнко під час учорашнього брифінгу, пише «Інтерфакс-Україна».

Корнієнко каже, що «не бачив ніякої конфронтації ні між президентом і Разумковим, ні між Разумковим і Стефанчуком, ні між мною і Арахамією, ні між Арахамією та Разумковим». «Тобто будь-які трикутники, квадрати й шестикутники беріть – скрізь була конструктивна атмосфера», - додав Корнієнко.

comments powered by HyperComments