«Слуги народу» планують висунути Василя Вірастюка кандидатом у нардепи

Четвер, 11 лютого 2021, 13:36
Якщо Вірастюк погодиться, його висунуть кандидатом по 87-му округу на Прикарпатті де уже балотується від «ЄС» волонтерка під псевдо «Маруся Звіробій»
«Слуги народу» планують висунути Василя Вірастюка кандидатом у нардепи

Партія «Слуга народу» може висунути кандидатом у Народні Депутати України по 87-му одномандатному окрузі у Івано-Франківській області відомого українського стронгмена і актора Василя Вірастюка, який є уродженцем Прикарпаття. Про це повідомляє «Українська правда» посилаючись на власні джерела у політсилі.

Очікується, що сьогодні, 11 лютого на з'їзді партії «Слуга народу» висунуть кандидатів у Народні Депутати в 50-му і 87-му виборчих округах на проміжних виборах до Верховної Ради. Вибори у цих округах відбуватимуться 28 березня 2021 року.

У 87-му окрузі на Прикарпатті також балотуватимуться у нардепи відома волонтерка «Маруся Звіробій» (Олена Біленька) та екс-керівник «Буковелю» Олександр Шевченко.

Довибори в одномандатному виборчому окрузі №87 відбудуться 28 березня, бо колишній нардеп «Слуги народу» від цього округу став міським головою міста Надвірна в Івано-Франківській області.

29 січня партія «Європейська солідарність» під час свого з’їзду висунула військову та волонтера Олену Біленьку, відому як Маруся Звіробій, кандидаткою на довиборах в Раду у 87 окрузі.

9 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала екс-директора туристичного комплексу «Буковель» Олександра Шевченка кандидатом в народні депутати на 87 виборчому окрузі.

comments powered by HyperComments