На базі «тітушок» ОПЗЖ знайшли гранати і стрілецьку зброю

Четвер, 11 лютого 2021, 09:05
Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції України у місті Києві Антон Крищенко
На базі «тітушок» ОПЗЖ знайшли гранати і стрілецьку зброю

У приміщенні в Тверському тупику в місті Києві, де учора, 10 лютого активісти «Національного корпусу» заблокували групу представників руху «Патриоты – За жизнь», представники національної поліції вилучили кілька одиниць стрілецької зброї та гранати. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції у місті Києві Антон Крищенко.

Правоохоронці кажуть, що ці предмети передадуть на експертизу. Загалом із вказаної адреси до територіального управління нацполіції запрошено понад сотню людей.

«Як тільки ми отримали повідомлення, що дві групи осіб зібралися біля приміщення на Тверському тупику, на виклик виїхали додаткові резерви правоохоронців, які забезпечили правопорядок та провели першочергові слідчі дії.

Зокрема у результаті обшуку в приміщенні правоохоронці вилучили декілька одиниць зброї та гранати, які направлено на дослідження. Буде встановлюватися їх походження та мета зберігання. Окрім того, до територіального управління поліції запрошено понад сто осіб, із якими проводять процесуальні дії», – повідомив Антон Крищенко.

Учора стало відомо, що представники «Національного корпусу» заблокували групу представників руху «Патриоты за Жизнь».

comments powered by HyperComments