Сергій Притула покинув керівництво партії «Голос»

Середа, 10 лютого 2021, 11:53
Рішення про вихід шоумена та екс-кандидата на посаду мера Києва Сергія Притули із політради «Голосу» було ухвалено на з’їзді партії іще 29 січня
Сергій Притула покинув керівництво партії «Голос»

Сергій Притула – відомий український шоумен та екс-претендент на посаду мера Києва покинув політраду партії «Голос» і відмовився від посади заступника керівника партії. Це рішення було ухвадене на партійному з’їзді «Голосу» іще 29 січня 2021 року. Зазначається, що його причиною «стала зміна завдань, які стоять перед політсилою». Про це повідомляє «Укрінформ».

«Попередній склад політради та заступники голови партії займалися місцевими виборами. Зараз партійці обрали новий склад – для втілення Національного плану «Голосу» на 2021 рік», – йдеться у повідомленні партії «Голос».

Тепер за програмний напрямок партії відповідатиме Інна Совсун, за міжнародний - Андрій Осадчук, парламентський - Ярослав Железняк. Водночас Притула залишається членом партії та «працює над її розвитком», повідомили у політсилі.

Нагадаємо: 19 червня 2020 року із фракції «Голос» вийшов народний депутат Святослав Вакарчук, а в грудні з посади голови фракції пішов Сергій Рахманін. Замість нього об’єднання очолив Ярослав Железняк. Зараз партію «Голос» очолює Кіра Рудик.

comments powered by HyperComments