$100 тисяч за бійки і провокації: ОПЗЖ зганяє на мітинг з приводу форуму «Україна 30»

Понеділок, 8 лютого 2021, 11:13
8 лютого в Києві розпочався Всеукраїнський форум «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді».
$100 тисяч за бійки і провокації: ОПЗЖ зганяє на мітинг з приводу форуму «Україна 30»

Першу сесію відкрив президент Володимир Зеленський, також запрошені представники ВООЗ, Євросоюзу, чиновники та експерти. Як повідомляється на сайті форуму, впродовж трьох днів учасники обговорять питання, присвячені боротьбі з пандемією COVID-19 та її наслідками. Очікується велика пресконференція Зеленського.

Тим часом, як повідомляють «Тайны депутата», ОПЗЖ зганяє на мітинг під час пресконференції не тільки своїх прихильників, але також і націоналістів і радикалів. За протест запропонували поки рекордні $100 тис. Стоїть завдання дискредитувати образ президента. Можливо, буде кілька бійок. МВС в Одесі фіксує активність людей з виїздом до Києва.

З самого ранку до бізнес-центру «Парковий», де проходить форум, підтягнулися журналісти закритих санкційних телеканалів. Вони прийшли із заклеєними ротами - «на знак протесту проти наступу на свободу слова».

За даними соцмереж, замовлення від Медведчука критикувати форум «Україна 30», висвітлюючи проплачені акції, отримав Шарій його телеграм-команда.

comments powered by HyperComments