Нардепи, які підтримували Олександра Дубінського, не покидатимуть лави фракції «Слуга народу»

Вівторок, 2 лютого 2021, 12:15
Про це учора заявив сам нардеп Олександр Дубінський – він каже, що ті депутати, які були проти його виключення, не покидатимуть пропрезидентську фракцію.
Нардепи, які підтримували Олександра Дубінського, не покидатимуть лави фракції «Слуга народу»

Народний депутат Олександр Дубінський, якого фракція «Слуга народу» виключила зі своїх лав, заявляє, що депутати, які підтримали його, не виходитимуть із фракції. Про це він заявив учора, пише «Інтерфакс-Україна».

«Я звернувся прямо до колег, які до мене зверталися зі словом підтримки, це приблизно 60 осіб, я попросив їх залишатися у фракції», – сказав Дубінський журналістам після засідання фракції. Він додав, що на виключення його з фракції «було витрачено великі зусилля»

При цьому Дубінський наголосив, що, як і раніше, підтримує президента Володимира Зеленського, тому що вважає, що «він єдина людина, яка може виправити ситуацію і повернути роботу монобільшості й органів влади, які ця більшість сформувала, на благо українського народу».

Дубінський також зазначив, що після того, як у ВР офіційно оголосять про його виключення з фракції, а це, найімовірніше, відбудеться у вівторок, він буде позафракційним народним депутатом.

comments powered by HyperComments