Олександра Дубінського виключили із фракції «Слуг народу»

Вівторок, 2 лютого 2021, 11:45
Офіційне повідомлення про це зачитав спікер парламенту Дмитро Разумков
Олександра Дубінського виключили із фракції «Слуг народу»

Скандальний депутат Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США уже не член пропрезидентської фракції «Слуга народу». Офіційне повідомлення про це сьогодні, 2 лютого 2021 року зачитав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Зазначимо, що про американські санкції проти Олександра Дубінського стало відомо 11 січня 2021 року. Санкції були запроваджені через втручання 7 громадян України на 4 організацій у вибори в США. Іще раніше санкції були запроваджені проти нардепа Андрія Деркача. У США назвали Дубінського соратником Деркача.

Спочатку на санкції проти Дубінського в оточенні Зеленського відреагували мляво, згодом керівник його Офісу Андрій Єрмак зазначив не називаючи прізвищ, що усі громадяни України, які втручалися у вибори в США повинні бути покарані. Згодом цю тезу в інтерв’ю програмі «Аксіос» повторив і Президент України Володимир Зеленський.

Повідомлялося, що Володимир Зеленський пропонував скандальному Дубінському за власним бажанням покинути фракції «Слуги народу», але той відмовився. 29 січня 2021 року «Слуги» почали збирати підписи за виключення Дубінського, він в свою чергу погрожував розвалом фракції.

comments powered by HyperComments