Коаліція «Слуг народу» і «Батьківщини» Юлії Тимошенко можливий

Вівторок, 2 лютого 2021, 10:45
Можливість союзу фракцій «Слуг народу» та «Батьківщини» не виключає очільник пропрезтидентської фракції Давид Арахамія
Коаліція «Слуг народу» і «Батьківщини» Юлії Тимошенко можливий

Керівник фракції партії «Слуга народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія у коментарі журналістам заявив, що не виключає можливості створення коаліції фракції «Слуга народу» із фракцією партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Про це пише «Українська правда».

«З приводу коаліції ми (з лідером" Батьківщини" Юлією Тимошенко – ред.) нічого не обговорювали, але все можливо в країні», – заявив Арахамія і додав, що можливість укладення коаліційної угоди із фракцією Тимошенок чи іншою – це «відкритий діалог».

Арахамія зазначив, що фракція «Слуга народу», як монобільшість, ніколи не працювала «в режимі коаліції» і це може бути незвично, «тому що треба буде більше питань узгоджувати один з одним».

Зазначимо, що у понеділок 1 лютого 2021 року Юлія Тимошенко на брифінгу відповідала на питання, щодо можливого створення коаліції із фракцією «Слуга народу» та депутатською групою «Довіра».

«Я вважаю, що зараз повинні зібратися всі національні сили без винятку, і об'єднатися для того, щоб Україну повернути на шлях розвитку, заперечення, становлення ... Ось навколо цього потрібно об'єднуватися.

Якщо таке об'єднання президент ініціює, тотальне, всеосяжне об'єднання, заради того, щоб врятувати Україну та українську націю, ми будемо в цьому брати участь», – сказала Юлія Тимошенко.

comments powered by HyperComments