«Слуги народу» обговорять питання членства Дубінського у партії

Вівторок, 2 лютого 2021, 10:16
Нардеп від «Слуги народу» Ірина Верещук не виключає виключення скандального депутата із пропрезидентської партії
«Слуги народу» обговорять питання членства Дубінського у партії

Нардепка від «Слуги народу» Ірина Верещук повідомила, що на засіданні партії піднято питання про виключення із неї скандального депутата Олександра Дубінського, який потрапив у січні цього року під американські санкції. Про це пані Верещук заявила в ефірі телепрограми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV».

«Найближчим часом відбуватимуться збори членів партії. Він (Дубінський – ред.) є керівником осередку Київської області, і це питання теж буде вирішуватись», – заявила Верещук і додала, що наразі питання виходу із фракції «Слуг народу» інших депутатів, окрім Дубінського.

«Висловлю свою суб’єктивну позицію: я вважаю, що не вийдуть і будуть працювати у фракції», – сказала вона.

Зазначимо, що учора фракція «Слуга народу» на своєму засіданні таки проголосувала за виключення Дубінського із своїх лав.

11 січня 2021 року стало відомо, що нардеп Олександр Дубінський потрапив в коло осіб та організацій, проти яких Мінфін США запровадив санкції.

Президент Володимир Зеленський просив вийти Дубінського із фракції «Слуга народу», той відмовився, тому 29 січня у фракції почали збирати підписи за виключення Дубінського.

comments powered by HyperComments