Адміністрація президента Байдана цікавиться ситуацією в Україні

Субота, 30 січня 2021, 12:21
Екс-заступниця Міністра закорднних справ із європейської інтеграції Лана Зеркаль, каже, що адміністрація Байдена «тримає руку на пульсі» подій в Україні
Адміністрація президента Байдана цікавиться ситуацією в Україні

У адміністрації нового президента США Джо Байдена цікавляться ситуацією в Україні і відстежують все те, що відбувається в нашій країні – про це пише на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» екс-заступниця керівника зовнішньополітичного відомства України, а нині радниця голови правління НАК «Нафтограз України» Лана (Олена) Зеркаль.

«Добре відчули, що інтерес до України та подій у нас дуже однозначно зріс. Нова адміністрація вже тримає руку на пульсі і таке враження, що у Вашингтоні мають намір суттєво зміцнити «контроль пульсу»,а – написала Зеркаль у п’ятницю ввечері.

Зеркаль також зазначила, що у Вашингтоні зараз тема російського газогону «Північний потік – 2» «як ніколи гаряча».

«Зміни в американському уряді інтерес до цієї теми навіть підвищили. Бажання і інструментів для зупинки ПП2 більше ніж достатньо. Наявний арсенал включає три види санкцій: до компаній, що можуть прокладати труби, що страхують, та компаній, які сертифікують газогін. Але це тільки верхівка айсберга проблем із завершенням газового троянського коня РФ для Євросоюзу», – написала Зеркаль.

comments powered by HyperComments