Тимошенко прокоментувала свою переписку із Єрмаком

Середа, 27 січня 2021, 17:03
За словами екс-прем’єрки, вона використовує всі можливості, аби переконати владу змінити стратегію керівництва країни
Тимошенко прокоментувала свою переписку із Єрмаком

Учора українські ЗМІ оприлюднили світлини переписки лідерки партії «Батьківщина» із керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Тимошенко в тому числі запрошує Єрмака в гості і повідомляє про підготовку деяких матеріалів. У одному із повідомлень також йдеться, що Тимошенко розмовляла із Стефанчуком (вочевидь – першим заступником Голови Верховної Ради – ред.» і «пояснила йому ситуацію».

Сьогодні лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко сама прокоментувалоа переписку із керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком – вона каже, що намагалася переконати владу змінити стратегію керівництва країною.

«Як лідер опозиційної фракції всіх зусиль докладатиму для того, щоб і чиновників від влади переорієнтовувати для того, щоб працювати для країни. Я використовуватиму всі можливості, що переконати змінити взагалі стратегію, яка нині є в державі, яка віддає наші ресурси, наші можливості, нашу землю, наші фінанси глобальним фінансовим спекулянтам, а Україні залишають тільки борги та бідність. Тому я говоритиму з усіма чиновниками без винятку, зокрема і з тими, які при владі», – заявила сьогодні Тимошенко представникам ЗМІ.

comments powered by HyperComments