У Печерському районі Києва учора стався напад на журналістів

П'ятниця, 22 січня 2021, 13:20
За повідомленням МВС України, нападу зазнало троє журналістів – співробітники «Радіо «Свобода». Правоохоронці кажуть – напад не був пов’язаний із професійною діяльністю
У Печерському районі Києва учора стався напад на журналістів

У четвер 21 січня 2021 року в Києві на вулиці Коновальця у Печерському районі стався напад на трьох журналістів, які поверталися додому. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України на своїй сторінці в соцмережі «Facebook».

«Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення від представників ЗМІ про конфлікт на вулиці Євгена Коновальця...

Правоохоронці встановили, що троє журналістів поверталися додому. Між будинками на вулиці Євгена Коновальця між ними та невідомими особами виник конфлікт, в результаті якого невідомі нанесли тілесні ушкодження представникам ЗМІ та втекли.

На місці події журналісти надали пояснення правоохоронцям та звернулися по медичну допомогу до лікарні. Двоє потерпілих написали заяви про вчинення правопорушення», – йдеться в повідомленні МВС.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усіх учасників події.

Як стало відомо ЗМІ від джерела у правоохоронних органах, постраждалі журналісти – працівники «Радіо «Свобода», але напад не був пов'язаний з їхньою професійною діяльністю.

comments powered by HyperComments