ЄС і ОПЗЖ хочуть об'єднати зусилля проти режиму Зеленського

Понеділок, 21 грудня 2020, 13:58
ОПЗЖ і ЄС мають намір домогтися перевиборів у Верховну Раду вже в наступному році за допомогою штучно створеної політичної кризи в парламенті.
ЄС і ОПЗЖ хочуть об'єднати зусилля проти режиму Зеленського

Як повідомляють джерела телеграм-каналу Печерские холмы, близькі до обох політсил, коаліції між партіями Порошенка і Медведчука в обласних і міських радах були репетицією і перевіркою реакції громадськості. Оскільки хвилі народного гніву не було, лідери вирішили перевести співпрацю на новий рівень. ЄС і ОПЗЖ працюють на зовсім протилежний електорат і в цьому випадку для них це перевага: кожна з партій зможе переконати свого виборця в необхідності перевиборів - і на виході результат вийде значним.

Уже не вперше в українській політиці використовується логіка «ворог мого ворога - мій друг». Порошенко і Медведчук вирішили, що особисті конфлікти можна відкласти на другий план заради знищення рейтингу Зеленського, і медіа-імперії обох вже активно працюють по Офісу президента.

В ОП вже знають про комунікаційний канал між Порошенком і Медведчуком для координації атак на Зеленського. Розробити систему протидії цій коаліції доручено голові ОП Андрієві Єрмаку.

comments powered by HyperComments