Юрій Вітренко не полишає надій отримати високу посаду в уряді

Понеділок, 21 грудня 2020, 10:30
За словами екс-виконавчого директора «Нафтогазу України», він має підтримку зі сторони Президента і фракції «Слуг Народу» у Верховній Раді
Юрій Вітренко не полишає надій отримати високу посаду в уряді

Юрій Вітренко, якому не вистачило 40 голосів нардепів для призначення на посаду першого віце-прем’єра, Міністра енергетики України, не полишає надії отримати урядовий портфель. Про це він заявив у інтерв’ю youtube-каналу Сергія Лещенка у суботу, 19 грудня.

«Першою емоцією (після провального голосування – ред.) було полегшення, але потім я зрозумів, що це, найімовірінше, так просто не закінчиться. Маю на увазі, що і президент налаштований стратегічно і по-бійцівськи, і потім вже і я почав думати, що не слід здаватися, особливо враховуючи, що якихось аргументів серйозних, чому я є невідповідною кандидатурою, я не почув у залі від депутатів», – розповів Вітренко.

Екс-виконавчий директор «Нафотогазу України» запевняє, що Президент Володимир Зеленський і фракція партії «Слуга народу» кажуть, що пропонуватимуть його кандидатуру у Верховній Раді повторно.

Зазначимо, що після провального голосування 18 грудня з’явилася інформація про можливе призначення Юрія Вітренка виконувачем обов’язків міністра енергетики на позачерговому засіданні уряду.

Юрій Вітренко вважає, що висловлені проти його кандидатури в Раді аргументи не є серйозними, можуть бути пов'язані з незнанням деяких деталей або ангажованими. На його думку, той факт, що він син лідера Прогресивної Соцпартії Наталії Вітренко, це комплімент, оскільки означає, що він належить до політичної династії.

 

comments powered by HyperComments