Детективів НАБУ із підозрою для Олега Татарова не пустили в Офіс Президента

П'ятниця, 18 грудня 2020, 19:40
В ОП кажуть, що співробітники НАБУ дійсно відвідували Офіс, але «їх прохання виходили за межі законних процедур»
Детективів НАБУ із підозрою для Олега Татарова не пустили в Офіс Президента

В Офісі Зеленського заявляють, що їм нічого не відомо про вручення повідомлення про підозру заступнику голови Офісу Олегу Татарову. Більше того, співробітників НАБУ в Офіс Президента просто не впустили. Про це повідомила «LIGA.net» із посиланням на прес-службу ОП.

«Офісу Президента нічого не відомо про вручення повідомлення про підозру Татарову. Олег Татаров працює у звичайному режимі, ніяких процесуальних і слідчих дій із його участю в Офісі Президента не відбувалося», – повідомили у прес-службі Офісу Зеленського.

В Офісі Президента підтведлили, що дійсно співробітники НАБУ відвідували офіс на Банковій, але «їх прохання виходили за межі законних процедур, тому в доступі у приміщення ОП їм було відмовлено».

В президентському Офісі зазначили, що питання можливого відсторонення Татарова від посади буде розглянуте в установленому законом порядку.

Зазначимо, що журналіст Юрій Бутусов твердить, що коли детективи НАБУ відвідували Офіс Президента, Татарова там не було. Не було його і вдома. Бутусов повіломив, що підозру було передано за місцем праці Татарова на Банковій.

comments powered by HyperComments